Ir a FORMULATV

Viu la jornada electoral a TV3 i Catalunya Ràdio

Domingo 25 de Mayo de 2014 10:44
 

Aquesta nit, TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment especial del la jornada electoral al Parlament Europeu 2014 amb els programes presentats per Toni Cruanyes i Núria Solé, a TV3 i al 3/24, i per Mònica Terribas a Catalunya Ràdio.

A TV3, el programa especial començarà a les 21:50h, després del Telenotícies Vespre, i es preveu que acabi a les 0:45h. Aquest programa comptarà amb la presència de periodistes a les seus de CIU, ERC, PP i ICV, i també a la de Ciutadans, que podria tenir representació europea pel que fa a Catalunya. A més, també hi haurà una taula d'experts, sense la participació de polítics, formada per destacats professionals, col·laboradors habituals de TV3. A la segona part, a partir de les 23:00h, es dedicarà a la lectura dels resultats que es preveu que comencin a arribar a partir d'aquesta hora, mitjançant la representació de gràfics i la connexió amb les seus dels diferents partits amb els corresponsals i enviats especials.

Aquests serán els corresponsals a les capitals europees:

Brussel·les: Francesc Serra

Londres: Carles Costa

París: Joan Carles Peris

Kíev: Lluís Caelles

Madrid: Josep Capella

Enviats a les seus dels partits polítics a Barcelona:

CIU: Òscar Armengol

ERC: Anna Poch

PSC: Montse Bassa

PPC: Xavier Calartó

ICV: Montse Castany

Ciutadans (Madrid): Yolanda López

Pel que fa al programa especial de Catalunya Ràdio, començarà a les 21.00 i s'oferirà simultàniament per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. L'especial el dirigeix i presenta Mònica Terribas. Kilian Sebrià estarà a Brussel·les i també hi intervindran els corresponsals Jaume Masdeu (Brussel·les), Oriol Serra (Londres), Gemma Terés (Berlín), Eduard Rubió (Roma) i Joan Carles Peris (París). Hi haurà connexions amb les seus dels partits amb representació al Parlament Europeu amb Carme Cleries (CiU), Albert Durán (ERC), Marta Corbalán (PSC), Montse García (PP) i Ignasi Abad (ICV).

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo