Ir a FORMULATV

TV3 s'enfonsa

Miércoles 7 de Mayo de 2014 14:10
 

Mals temps per a TV3. La televisió pública ha començat el maig de la pitjor manera possible. De moment, Telecinco és la cadena més vista a Catalunya, amb Antena 3 al darrere. Pel que fa a TV3, és la 3a cadena més vista amb poc més d'un 10% de quota de pantalla. Si les coses segueixen així, TV3 tornarà a perdre el liderat com va passar al febrer. Ahir va ser dimarts, un dia difícil per a totes les cadenes, ja que Telecinco sol liderar amb la seva sèrie ''El Príncipe'', que per cert, ahir va acabar la 1a temporada amb uns resultats d'audiència excel·lents. Per la seva part, TV3 emetre el reportatge ''On paren els teus 20 anys?'' dintre del programa ''Sense ficció''. Com hem dit abans, els dimarts és un dia difícil per a totes les cadenes, i TV3 no va liderar. El prime-time el va liderar Telecinco, com ja hem esmentat abans. ''El Príncipe'' va acomiadar la temporada amb un 25'1%% de quota de pantalla i 747.000 espectadors. I per contra, ''Sense ficció'' va treure un 11'4% de quota de pantalla i 235.000 espectadors de mitjana, convertint-se en el 6è programa més vist del dia. De fet, durant els primers minuts el programa va liderar, però durant la seva emissió va anar pedent espectadors fins a ser superat per la pel·lícula d'Antena 3, ''Braveheart''.

Gràcies als bons resultats aconseguits al prime-time, Telecinco va ser la cadena més vista del dia amb un 16'2% de quota de pantalla. TV3 va ser la segona opció més vista del dia amb un 13'7% de quota, quedant a molta distància de la cadena de Mediaset. Antena 3 va ser la 3a opció amb un 10'7%. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''Cuines''

4- ''La Riera''

5- ''Sense ficció''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo