Ir a FORMULATV

TV3 recupera el lideratge a Catalunya

Miércoles 1 de Octubre de 2014 20:14
 

Aquest mes de setembre, després de 3 messos ''en balnc'', TV3 ha aconseguit recuperar el primer lloc del rànquing d'audiències televisives a Catalunya, el lloc que mai hauria d'haver abandonat. La principal cadena de TVC ha aconseguit un 13'3% de quota (3'1 punts més que a l'agost), gràcies a la tornada de clàssics com ''Polònia, ''APM?'', ''El Foraster'' i ''El Convidat'', i l'estrena de nous formats, com ''El crac'' i ''300''. TV3 ha liderat el rànquing de programes més vistos del dia en 28 dels 30 dies del mes de setembre. Els telenotícies ho han estat el programa més vist un total de 23 dies. Els programes que han encapçalat els altres 5 dels 28 dies en què TV3 ha estat líder d'aquest rànquing han estat "El foraster a TV3", el "Piromusical de la Mercè", "Polònia", l'estrena d'"El crac" i la transmissió del partit de Lliga de Campions entre el PSG i el F. C. Barcelona.

Pel que fa al rànquing dels 40 programes més vistos, TV3 manté el liderat. La transmissió del partit de Lliga de Campions entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona amb 1. 170.000 espectadors de mitjana i una quota del 33,3%, ha estat el programa més vist de TV3 i s'ha situat en primer lloc del rànquing, seguit pel capítol d'"El foraster" en què Quim Masferrer visitava els estudis de Sant Joan Despí. En relació amb la valoració qualitativa de la programació, en el panell de l'empresa GFK, TV3 ha tingut aquest mes de setembre una valoració global de 8,2, torna a ser la cadena generalista més ben valorada i supera en tres dècimes la segona, La Sexta, que obté un 7,9. El Super3/33 obté una valoració del 8,7 i se situa segona, només a una dècima de La 2 (8,5). Els programes del 33 més destacats en el rànquing qualitatiu són: "Cronos" (9,2); "Quèquicom" (9) i "La Riera" (8,3).

Per altre banda, els resultats de la resta de canals de la CCMA han estat bons. Destaca la dada del 3/24, amb un 1'6%, la seva millor dada des de setembre de 2012, gràcies a la retransmissió d'actes com el ple del Parlament per aprovar la llei de consultes, o la compareixença de Jordi Pujol. El Super3/33 baixa fins al 1'2%, i l'Esport3 és manté també a l'1'2%.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo