Ir a FORMULATV

TV3 lidera la nit de diumenge

Lunes 12 de Mayo de 2014 14:04
 

Excel·lents dades per a TV3. La televisió pública va liderar el prime-time català ab ''30 minuts'', que va fer la millor dada de la temporada. El veterà programa de reportatges de TV3 va aconseguir un excel·lent i fantàstic 18'2% de quota de pantalla i 603.000 espectadors, amb l'emissió del documental ''Después de Dios... Muñoz''. Posteriorment, ''la nostra'' va aconseguir mantenir el liderat amb una nova entrega d'''El Foraster''. El programa de Quim Masferrer va treure un 16'2% de quota de pantalla i 495.000 espectadors. La Fórmula 1 també va liderar a la televisió pública, amb la retransmissió de la cursa des del circut de Montmeló. La cursa va treure un 20'7% de quota de pantalla i 454.000 espectadors, superant així amb més de 4 punts la d'Antena 3.

Analitzem ara el programa d'ahir. El documental anava sobre Julio Muñoz Ramonet, un empresari de Barcelona què es va fer ric gràcies a l'estraperlo i als seus contactes amb el règim franquista. Una de les seves possesions més preuades era un palauet al carrer Pujades de Barcelona, també amb els seus quadres. Actualment les seves filles están en plenes disputes per fer-se amb la seva herència. Un documental excel·lent, dintre de la línia del ''30 minuts''.

Després del ''30 minuts'' va venir ''El Foraster''. El programa de Quim Masferrer es va desplaçar fins a Molló, a la Vall de Camprodon, a la comarca del Ripollès. Masferrer va anar fins a l'església per a sentir cantar a tot el poble, es va menjar una truita amb un dels veins més menuts del poble. També vam descobrir què, a Molló, les vaques tenen el seu propi canal de televisió.

Malgrat aquests resultats, TV3 no va poder liderar en el global del dia. Només va treure un 11'9% de quota de pantalla, davant el 13'1% d'Antena 3. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Después de Dios... Muñoz''

2- ''30 minuts''

3- ''Telenotícies Cap de setmana Vespre''

4- ''El Foraster''

5- ''Formula 1 / G. P. d'Espanya''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo