Ir a FORMULATV

TV3 lidera l'abril amb un 12,4%

Viernes 1 de Mayo de 2015 18:38
 

TV3 ha tancat l'abril sent líder d'audiència a Catalunya amb el 12,4% de quota de pantalla, superant així l'11,7% de Telecinco, la segona cadena més vista, i l'11,3% d'Antena 3. TVE-1, per la seva banda, segueix en caiguda lliure després de tancar l'abril en quarta posició amb un 7,6%, superant el 6,9% de Cuatro i el 6,6% de La Sexta.

El més vist del mes ha estat el partit de Champions entre el Futbol Club Barcelona i el Paris Saint-Germain al Camp Nou. La retransmissió de l'encontre va ser seguida per 1.189.000 espectadors, un 35,6% d'espectadors. Això ha suposat que aquesta retransmissió ocupi la primera posició del rànquing de les 40 emissions més vistes a Catalunya aquest mes. Destaquen també les dades dels Telenotícies. Els informatius de TV3 també ocupen les primeres places del rànquing, de fet, la cinquena, la vuitena i la desena. El Telenotícies més vist d'aquest mes passat va ser el del vespre del 20 d'abril, coincidint amb l'assasinat d'un mestre a l'institut Joan Fuster de Barcelona. La sisena posició del rànquing l'ocupa la visita d"'El Foraster" a Sant Feliu Saserra. I també cal destacar el "Sense ficció" del 26 d'abril. L'espai emetia el documental "Els internats de la por", aconseguint la setena plaça d'emissions més vistes amb un 19,1% i 630.000 espectadors.

Pel que fa a la resta de canals de TVC, el 3/24 segueix sent el referent informatiu a Catalunya, però perd audiència repecte al març. El canal "tot-notícies" aconsegueix un 1,2%, tres dècimes menys que el mes passat. Cal destacar el bon seguiment que ha tingut entre el públic les retransmissions de les compareixences a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal. De fet, el 10 d'abril el 3/24 va tenir una audiència del 2,1%, gràcies a les compareixences d'Alícia Sánchez-Camacho i Maria Victòria Álvarez. Van tenir un 5% de quota i una audiència de 74.000 espectadors. Bones dades també per a l'Esport3. El canal esportiu tanca l'abril amb un 1,4%, el millor registre de l'any. Aquest registre ha estat impulsat, sobretot, per la programació especial sobre partits de futbol i les retransmissions de l'Eurolliga de bàsquet. El Super3/33 ha tancat el mes amb un 1,5%, una dècima menys que el mes passat.

A internet, el "TV3AlaCarta" ha tingut 1.238.000 visitants únics, que han fet 5 milions de reproduccions. Els Telenotícies segueixen liderant amb 400.000 visitants i 1 milió de reproduccions. Destaca el vídeo de Josep Guardiola parlant sobre l'actuació de l'entrenador de l'Eibar a Almeria, amb 38.000 reproduccions. També destaquem "Els internats de la por" que, en 3 dies, ha arribat a les 22.000 reproduccions. En total, el consum dels canals de TVC aquest abril ha suposat un 16,5% de quota.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo