Ir a FORMULATV

TV3, líder del mes a Catalunya

Jueves 1 de Mayo de 2014 16:30
 

L'entrevista a Artur Mas al programa ''.CAT'' va ser un dels espais més vistos aquest mes.

Aquest mes d'abril, TV3 ha tornat a ser el canal més vist a casa nostra. La televisió pública de Catalunya ha tret un 12'7% de quota de pantalla, 2 dècimes més que el mes passat, i incrementa la diferència amb el segon canal més vist, Telecinco. Durant el mes de març, la distància entre TV3 i Telecinco era de 6 dècimes, ara, aquesta diferència s'ha incrementat fins als 1'8 punts de diferència.

L'emissió més vista d'aquest mes d'abril ha sigut el partit d'anada de lliga de campions entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. També destaquen les estrenes de ''.CAT'' i ''Ja t'ho faràs'', ambdós amb una audiència superior al 18% de quota de pantalla el dia de la seva estrena. I com és costum, han ajudat els bons resultats de ''Crackòvia'', ''Polònia'', ''APM?'', ''La Riera'' i els ''Telenotícies'' (que han liderat en totes les seves edicions). Entre els espais més vistos també destaca el reportatge ''Somiar un país, constrüir un somni'' dedicat al centenari de la Mancomunitat, el ''30 minuts'' titulat ''L'estat secret'' i el programa ''Amb ulls de nen''.

Pel que fa la qüalificació, TV3 torna a ser la cadena generalista més ben valorada pels catalans amb un 8'2.

I pel què fa a les audiències de la resta de canals de la CCMA, el canal Super3/33 i el 3/24 incrementen la seva audiència amb un 1'7% i un 1'2% de quota, respectivament, mentre que l'Esport3 la manté amb un 1'3%. Bons resultats per a TV3 i la resta de cadenes de la CCMA, que han aconseguit de quota global un 16'9% de quota de pantalla.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo