Ir a FORMULATV

TV3 i els apunyalaments de Lleida

Lunes 22 de Septiembre de 2014 22:24
 

Aquest dilluns a la ciutat de Lleida ha succeït una cosa tant terrible com que un desconegut he ferit 5 persones a ganiveades. Una senyora l'han hagut de portar a Barcelona, i la resta de víctima resten a l'hospital Arnau de Vilanova. Però el Telenotícies de Toni Cruanyes no ha obert amb aquesta notícia, sinó amb els plens dels ajuntaments sobre la consulta. I no només això, sino que no se n'ha parlat fins al minut 18 d'informatiu, després de la visita de Felip VI a Nova York i l'entrada en circulació dels nous bitllets de 10 euros. A més, només s'ha dedicat 1 minut, amb una conexión en directe amb Carolina Gili, delegada de TV3 a Lleida, a les portes de l'Arnau. Aquesta desició ha estat criticada, amb raó, pels tuitaires de la Plana, criticant aquesta mesura. ''TV3, Lleida també existeix'' és el comentari més escrit a Twitter.

Des d'aquest bloc estimem molt a TV3, perquè és la nostra, però s'ha de reconèixer que la cobertura del Telenotícies Vespre sobre aquest esdeveniment ha sigut pobre. Sempre hem criticat el centralisme de les televisions espanyoles, que sempre parlen de Catalunya per a criticar, però no m'agradaria que es creés un centralisme cap a Barcelona, perquè Catalunya la formen tots els pobles i ciutats del país. Jo no sóc lleidatà, però tinc família a Lleida, i és una terra que sempre m'ha agradat molt, des de petitet. A més, TV3 va nèixer per ser un mitjà de proximitat obert al món, però de que ens serveix obrir una corresponsalia a Moscou (a 3.649 km de Sant Joan Despí) si oblidem la informació més pròxima? TVC no va nèixer com una televisió d'estar per casa, però tampoc volem que marxi a l'extranger i ens abandoni a nosaltres. I que quedi clar, això és una crítica constructiva, que la fem per millorar la televisió de tots, la nostra. I tinc fe de què en les pròximes hores TV3 ampliarà força la seva cobertura.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo