Ir a FORMULATV

TV3 i Catalunya Ràdio estrenen nou portal web

Viernes 21 de Noviembre de 2014 18:31
 

A partir de dilluns vinent, els portals de TVC i Catalunya Ràdio canvien. La CCMA presenta un portal únic per a tots dos mitjans que potencia els vídeos i els documents sonors. Un dels canvis més destacats que incorporarà aquest nou portal serà la possibilitat d'accedir directament a qualsevol contingut dels nou dies anteriors directament des de la graella de programació. Per ara, això només estarà disponible en el cas de TV3 i la resta de canals de Televisió de Catalunya, però més endavant s'incorporarà també a les emissores de Catalunya Ràdio. La Corporació promet, també, que s'agilitzarà el procés de publicació dels àudios i vídeos, de manera que es podran consultar a la carta "de forma més immediata".

A més, també hi ha canvis destacats pel que fa al consum d'àudios i vídeos en directe, ja que gràcies a la tecnologia 'time shifting' serà possible aturar la reproducció per reprendre-la més endavant i també retrocedir i avançar durant l'emissió. Això permetrà, per exemple, veure o sentir sencer des de l'inici un programa en cas que s'hi hagi arribat tard.

Així, el portal s'ha construït utilitzant el disseny web adaptatiu, de manera que "l'aparença de les pàgines web s'adapta al dispositiu des d'on es visualitzen", la qual cosa "augmenta l'accessibilitat" i permet "optimitzar l'experiència de l'usuari, que té a l'abast tots els continguts de manera òptima, tant si es connecta amb l'ordinador de sobretaula o el portàtil, la tauleta o qualsevol tipus de mòbil". De fet, el disseny s'ha optimitzat inicialment per a 'smartphones' i posteriorment s'ha adaptat als altres dispositius.

La nova web, que ha estat creada amb equips propis, tindrà un disseny "pla i funcional", "minimalista, senzill, amb formes geomètriques, colors plans i icones". Segons la Corporació, aquesta renovació de la web representa "una aposta per la innovació, la qualitat i el servei públic", alhora que permet "guanyar eficiència en la gestió de recursos i en l'optimització dels processos de producció",tenint en compte que són els mitjans de referència del país. En la mateixa línia que ja s'ha seguit amb la fusió de TVC i Catalunya Ràdio en una única empresa o amb la unificació de corresponsalies.

[Vídeo] Primeres imatges del nou portal: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo