Ir a FORMULATV

TV3 és independentista? Doncs no

Jueves 15 de Mayo de 2014 20:33
 

TV3 és independentista? Doncs no

Des de ja fa un cert temps, els mitjans espanyols i alguns periodistes s'han omplert la boca de dir què TV3 és una televisió independentista, manipuladora, censuradors, que amaga els ''problemes reals dels catalans'', que està al servei del règim ''nazi'' del senyor Mas, ... Finalment, això s'ha demostrat que és més fals que un bitllet de 6 euros. La televisió pública només ha dedicat 32:06:52 al procés sobiranista, és a dir, un 14'3% sobre el total de la informació mentre que li ha dedicat 62:28:50 a la crisi econòmica i financera mundial.

Tot i això, els mitjans espanyols segueixen difamant i mentint sobre la televisió dels catalans. Nosaltres, amb les dades a la mà, demostrem i ensenyem tot allò que és mentida. La televisió catalana és plural perquè aquestes xifres ho demostren. Francament, espero què els mitjans espanyols se n'assabentin i ho acceptin d'una vegada.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo