Ir a FORMULATV

TV3 arrasa a Catalunya amb el clàssic

Lunes 24 de Marzo de 2014 13:40
 

El ''Hat-trick Barça'' va liderar el conjunt del día.

Ahir, TV3 va arrasar a casa nostra. Feia temps que la pública no guanyava els diumenges, però ahir va passar. ''La nostra'' va ser la cadena més vista de la jornada d'ahir. El lideratge va ser possible gràcies al resum del ''Hat-trick Barça'' que es va fer just després del partit. El programa va aconseguir un excel·lent 18'2% de quota de pantalla i 457.000 espectadors. També destaquem els bons resultats aconseguits ahir per ''30 minuts'' i ''APM? Extra''. El veterà programa de reportages va treure un bon 12'9% de quota i 365.000 espectadors. Va ser l'opció més vista entre els espectadors que no van triar veure el clàssic. I l'''APM? Extra'' va liderar la sobretaula catalana amb un espectacular 18'5% de quota i 457.000 espectadors.

En el global del día, TV3 va liderar amb un contundent 12'9% de quota, quedant a molta distància de Telecinco, que va treure un 8% de quota, molt per sota dels resultats habituals en els diumenges. Qui va fracasar ahir va ser Antena 3, que va treure un 7'9% de quota, un resultat molt per sota dels resultats habitual de la cadena d'Atresmedia. També destaquem els mals resultats de la 1. La cadena pública va treure un baix 4'8% de quota. Un mínim històtic. I per acabar, destaquem que aquests bons resultats fan que TV3 i Telecinco estiguin empatades amb un 12% de quota en el global del mes a falta d'una setmana perquè acabi. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 del día d'ahir:

1- ''Telenotícies Cap de setmana Migdia''

2- ''Hat trick Barça''

3- ''APM? Extra''

4- ''Telenotícies Cap de setmana Vespre''

5- ''30 minuts''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo