Ir a FORMULATV

TV3 aprofita la pausa del mundial per liderar el dia

Jueves 3 de Julio de 2014 10:03
 

L' 'Alguna pregunta més?' va ser el programa més vist del 'prime time' d'aquest dimecres a Catalunya, i el segon en el global del dia, amb 518.000 espectadors i un 17,5% de quota de pantalla. L'espai de zàping va quedar per darrere del 'Telenotícies migdia', que va liderar la jornada amb 551.000 seguidors, i per davant de l'informatiu del vespre de TV3, que va completar el podi en reunir 468.000 persones. Un cop acabat l''APM?', TV3 va mantenir el lideratge durant mitja hora més gràcies a 'Collita pròpia'. L'espai sobre alimentació de proximitat, però, va perdre el domini en favor de 'MasterChef' arran del tall publicitari, i de fet va acabar amb una mitjana d'audiència inferior a la del concurs de La 1. Així, el programa que presenta Lídia Heredia va tenir 361.000 espectadors i un 12,8% de 'share', mentre que 'MasterChef' va arribar als 406.000 seguidors i al 16% de quota.

Fem ara un anàlisi del programa d'ahir. El televisiu Marc Giró es va enfrontar a les seves pròpies pífies al "Prèssing APM?". A més a més, en Peyu va visitarar Reus, on vatrobar coses ben curioses. D'altra banda, vam veure Felip VI concursan al "Saber y Ganar", una nova edició de l'Sputnik, els problemes judicials de l'Infanta Cristina i una entrevista inèdita a l'economista Niño Becerra.

Després va venir un nou capítol de ''Collita Pròpia'', aquest cop, dedicat al pa. El pa d'avui ja no aguanta com el d'abans, però la moda dels forns de degustació i les mil i una varietats de pa confirmen que és important trobar-ne de ben bo. Lídia Heredia aprendrà a fer pa amb Xavier Barriga, del forn de pa Turris, i tastarà totes les varietats d'un dels millors forns de llenya de Barcelona, el Baluard d'Anna Bellsolà, al barri de la Barceloneta. El programa també es desplaçarà a Agramunt per ajudar en la collita del blat i visitarà el molí on s'elaboren les farines. "Collita pròpia" anirà a trobar Xevi Simón, un forner que treballa per als millors cuiners del país: per al Celler de Can Roca ha creat un extraordinari pa de vi. Xuriguera i Faixedas es llevaran ben d'hora per anar a buscar pa en un petit forn d'Arenys de Munt que té cues a la porta cada matí, i viatjaran als Hostalets d'en Bas per tastar la millor coca de forner.

Gràcies a aquests bons resultats, TV3 va liderar el rànquing de les audiències amb total comoditat amb 14'1%, metres que Antena 3 va quedar segona, va quedar amb un 11'4%. Telecinco, per l'aturada del mundial, va caure fins al 10'6%. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia'' (27'5%, 551.000 espectadors)

2- ''APM?'' (17'5%, 518.000 espectadors)

3- ''Cuines'' (24'6%, 482.000 espectadors)

4- ''Telenotícies Vespre'' (20%, 488.000 espectadors)

5- ''La Riera'' (23'2%, 443.000 espectadors)

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo