Ir a FORMULATV

''Tu cara me suena'' pot amb ''Polònia''

Viernes 28 de Marzo de 2014 15:31
 

Mals temps per a ''Polònia''. El programa de paròdia de TV3 passa per un crisi d'audiència des de l'estrena de ''La Voz Kids'' per part de Telecinco'' i ''Tu cara me suena'' d'Antena 3. Ahir, el programa va pujar els seus índex d'audiència (14'1% de quota i 429.000 espectadors), però va quedar molt per sota de la final de ''Tu cara me suena'', que va fer rècord amb 23% de quota i 466.000 espectadors de mitjana. Molt per sota d'aquests programes es va trobar el resum de ''La Voz Kids''. El programa es va acabar la setmana passada i ahir va oferir-ne un resum, treient un discret 6'5% de quota i 141.000 espectadors.

Analitzem ara el programa d'ahir. El 1r gag estava dedicat al funeral d'Adolfo Suárez, on tots els polítics asseguraven que aplicaven les mateixes polítiques que ell. El següent gag era una crítica sobre l'oposionament de la premsa espanyola (tant de dretes com d'esquerres) al procés sobiranista català i a la consulta. Tot seguit, l'agenda política de la setmana. Després, va venir el gag més esperat de la nit: ''Catalines SA''. Carme Forcadell (ANC), Muriel Casals (Òmnium Cultural) i Josep Maria d'Abadal (Munipis per la indepenència) fèien una paròdia de la mítica sèrie de TV3 ''Teresines SA'', tot cantant: ''Sempre disposades a muntar-te una mani o a fer-te una cadena de Portbou fins a Alcanar''. Sense cap mena de dubte, el millor gag de la nit. Tot seguir, Pere Navarro enviava una carta al sindicat ''Manos Límpias'' per incrementar el nombre de militants del PSC. Després de la pausa publicitària, les urnes arrivàven a la Generalitat, i Boi Ruíz, Felip Puig, Francesc Homs i Artur Mas ho celebràven amb fuor. Finalment, només utilitzaríen les urnes de peixera. Tot seguit, ''Aquí no hi ha qui governi'', una paròdia de la sèrie ''Aquí no hay quien viva'', sobre l'Unió Europea. A les acaballes del programa, un gag de com una persona molt qualificada passa de treballar de cambrer de Londres a Port Aventura. I per acabar, Artur Mas ens presentaria ''La Crossa'', una lotería per comprar a les llistes d'espera dels hospitals públics.

Tot i punxar al prime-time, TV3 va empatar amb Antena 3 en el global del día (13'5%), tot i que el global d'espectadors va ser lleugerament per a la pública. Malgrat això, a falta de 4 díes per acabar el mes, TV3 segueix liderant el global del mes amb 4 dècimes sobre Telecinco (TV3: 12'4% / Telecinco: 12%) Aquests van ser els programes més vist en el global del día de TV3 en el día d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''La Riera''

4- ''Polònia''

5- ''Amb ulls de nen''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo