Ir a FORMULATV

Torna ''El Foraster''

Viernes 2 de Mayo de 2014 16:26
 

Bones notícies per als seguidors de Quim Masferrer i el seu programa: Aquest diumenge torna ''El Foraster'' a TV3. El programa estrella havia acabat la temporada el passat mes de febrer, i aquest diumenge comença la 2a edició. Masferrer seguirà recorrent els pobles de menys de 1000 habitants a Catalunya. Per començar, Quim Masferrer visitarà Godall, un poble del Montsià amb una població de 712 habitants.

Quim Masferrer, ''El Foraster'' de Catalunya

El format seguirà sent el mateix que la temporada anterior. Quim Masferrer arribarà a un poble de menys de 1000 habitants, s'hi estarà dos dies i després farà un monòleg dedicat a tots els habitants del poble. Hem de recordar què la mitjana d'audiència del programa l'anterior edició va ser superior al 18% de quota de pantalla. Amb el nou dia d'emissió, esperem també que ajudi a reforçar el prime-time dels diumenges a la cadena pública, una cosa cal potenciar i reforçar. Des d'aquest humil bloc esperem amb candeletes una nova edició del programa, ja que la primera ens va agradar molt. Sort!

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo