Ir a FORMULATV

''Supervivientes'' pot amb TV3

Martes 18 de Marzo de 2014 13:25
 

TV3 ja ha trobat competidor pels dilluns a la nit. ''Supervivientes'', el veterà programa de Telecinco tornava després de 3 anys d'absència arrasant amb un excel·lent 21'1% de quota de pantalla i 409.000 espectadors. Tot i això, el ''Crackòvia'' va liderar la franja d'accés al prime-time amb un 15% de quota i 519.000 espectadors. I després, ''Afers Exteriors'' va despenjar-se com a 3a opció de la nit, amb un 12% de quota i 378.000 espectadors.

Analitzem el programa d'ahir. El ''Crackòvia'' començava amb un gag sobre el Tata Martino i els mals resultats del Barça. Després va venir una nova entrega de ''Joc d'entorns'', on Guardiola deia als seus homes del Bayern per destrüir el Barça. Tot seguit, va venir una entrega de ''La història del Barça, segons Crackòvia'', on recordàvem l'entrenyable aplaudiment del Bernabéu al Barça l'any 2003, quan Ronaldinho va venir al club blaugrana. El següent gag era per l'Espanyol, on el president Joan Collet volia vendre una nova sèrie per a TV3, basada en ''KMM''. Després de la publicitat, un gag sobre la relació entre Messi i Neymar. A les acaballes del programa, l'entrenador i president del Madrid buscàven més porters per a l'equip blanc. I ja per acabar, el ''runner'' Valentí correría la Marató de Barcelona

Després, vindria la segona part de Bolívia d'''Afers Exteriors''. El programa aniria a veure la Paz, i van a visitar una ràdio del país. Un programa molt bo.

TV3 va ser la 2a opció més vista del día amb un 13'6% de quota. Telecinco va ser l'opció més vista del día amb un 14'6% de quota. Aquest van ser els programes més vistos de la cadena pública d'ahir:

1- ''Telenotícies Vespre''

2- ''Crackòvia''

3- ''Telenotícies Migdia''

4- ''La Riera''

5- ''Afers Exteriors''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo