Ir a FORMULATV

Societat Civil Catalana demanda a TV3 per l'emissió de ''L'endemà''

Lunes 5 de Enero de 2015 16:17
 

Destacats menbres de Societat Civil Catalana han presentat aquest matí una queixa al CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya) per ''manca de pluralitat''. Aquesta queixa s'ha formulat per l'emissió de la pel·lícula ''L'endemà'' per part de la televisió pública, tanmateix coproduït per la mateixa. El vicepresident segon de l'entitat, Josep Rusiñol, creu que TV3 està fent una labor ''molt esbiaixada cap al secessionisme'', i creu que documentals com ''L'endemà'' ''van en contra de la pluralitat''. Per aquest motiu, l'associació unionista demana que s'investigui si s'ha emès material semblant a ''L'endemà''.

L'entitat presidida per Josep Ramon Bosch també ha reclamat un estudi al CAC per determinar quans documentals s'han emès a favor de la independència i quants en contra. ''La televisió pública catalana només hi surten els partidaris de la ruptura amb Espanya'', ha sentenciat amb contundència Josep Rusiñol. A més, també asseguren que ''s'està incumplint el llibre d'estil de la CCMA''.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo