Ir a FORMULATV

Resposta a Xavier Sardà

Lunes 29 de Septiembre de 2014 16:39
 

Aquest matí, Xavier Sardà ha pronunciat unes paraules que no han deixat indiferent a ningú. En declaracions a El món a RAC-1 el periodista ha dit: "TV3 és publicitat des del matí fins a la nit". També ha assegurat que la crítica al govern gairebé no existeix i el periodisme s'està convertint en propagandisme a Catalunya. Nosaltres volem respondre al senyor Sardà.

Hola senyor Sardà. Hem escoltat les seves paraules a la ràdio aquest matí, i ens ha subtat. Vostè a dit que TV3 fa propaganda en lloc de periodisme. Després d'escoltar aquestes paraules, volem fer-li unes preguntes. Vostè veu TV3? De veritat? Vostè va veure l'entrevista que li va fer la Mònica Terribas al President de la Generalitat? Veu el Polònia, i les tertútiles, i els informatius? A més, si vostè és algú és gràcies a TV3. Després marxà a Madrid a fer aquells programes tant poc professionals. I si TV3 és propaganda, perquè hi va? Perquè va al ''.CAT'', ''Els matins'', ''Divendres'', etc... Per què? Francament, no ho podem entendre. Jo li pago per cada vegada que seu a una cadira dels estudis de Sant Joan Despí, i ja n'estic fart. També em sembla molt poc professional que critiqui TV3, i no digui res de RTVE, que l'han convertit en la Telemadrid estatal. Si vostè vol creure que TV3 no respecta els criteris periodístics necessaris, em sembla ninngú. Estem en una democràcia, i la llibertat d'expressió ha de ser un requisit. Però deixi una banda la ipocresía. Si no li agrada TV3, no hi vagi, però tampoc cobri per anar a les seves tertúlies.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo