Ir a FORMULATV

''Polònia'' torna a liderar el prime-time

Viernes 4 de Abril de 2014 17:28
 

Ahir va passar una cosa insòlita setmanes endarrere. ''Polònia'', el veterà espai de sàtira de TV3, va aconseguir liderar el prime-time a casa nostra. Això sí, ho va fer de forma molt ajustada, i batallant constanment amb ''El jefe'' de La Sexta. Anit, el programa va treure un bon 15'3% de quota de pantalla i 483.000 espectadors de mitjana. No és de les seves millors dades, però va aconseguir apujar l'audiència aconseguida per ''Amb ulls de nen''. El programa de producció pròpia va aconseguir guanyar la franja d'accés al prime-time amb un bon 13'9% i 459.000 espectadors.

Analitzem ara el programa d'ahir. El primer gag va ser dedicat a les primàries del PSC de Barcelona, i la polèmica de deixar votar gent què no sabia que votaba. Un gag protagonitzat per Pere Navarro i Jaume Collboni, al pur estil de Bollywood. Després, una nova estrena: ''L'encantador de ministres''. Un domador per tranquil·litzar els ministres més polèmics del govern espanyol. Tot seguit, una crítica sobre l'acord què signàren CIU i PSC a favor de BCN World, on Mas i Navarro acabaven al llit. El gag següent era dedicat pel Duran i Lleida, amb l'ou ''Kinder 3a Vía''. Per ser ser sobiranista, però sense deixar de ser espanyol. Després de la publicitat, la nostra parella independentista s'enfrontava a uns dels reptes més difícils del seu matrimoni: explicar-li a la sogra què s'han fet independentistes. La mare de la noia, vinguda de Burgos, s'assaventava què s'havien fet independentistes. La dona va haver de recórrer als serveis médics. Tot seguit, la Shakira ens ensenya com s'ha convertit en una cara visible de la cançó catalana, amb l'opinió de Raimon i Josep Maria Mainat (el ros de ''La Trinca''). A les acaballes del programa, una nova entrega de ''Catalines S.A.'', on la Carme viu engoixada perquè té por de què la vulguin detenir. I ja per acabar, Mas ens ensenyava l'equipatge dels defensors de la consulta a Madrid.

Abans de ''Polònia'', va venir ''Amb ulls de nen''. El programa de producció pròpia de TV3 es centrava en la democràcia, ensenyant-nos una escola de Barcelona amb parlament i l'alcadessa infantil de Ripoll. També vam poder saber l'opinió dels nens sobre la classe política.

Gràcies a aquests bons resultats, TV3 va aconseguir ser la cadena més vista del día, amb un espectacular 15'1% de quota de pantalla, 4 punts per sobre d'Antena 3, la 2a cadena més vista del día (11'1%). Telecinco va quedar com a 3a cadena més vista del día i, com ja és habitual, La Sexta va aconseguir véncer la 1 amb més d'un punt de diferència. La pública espanyola segueix en caiguda lliure a casa nostra.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo