Ir a FORMULATV

''Polònia'' segueix invicte

Viernes 16 de Mayo de 2014 15:51
 

El canvi d'horari li ha vingut com anell al dit a ''Polònia''. L'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler va tornar a liderar la franja d'accés al prime-time amb un bon 19% de quota de pantalla, amb 606.000. Malgrat això, el programa va perdre espectadors respecte la setmana passada. Després de ''Polònia'', va ser el torn de ''.CAT''. L'entrevistada va ser Carme Forcadell, presidenta de l'ANC. L'espai va tenir un 13'8% de quota i 398.000 espectadors de mitjana. Per altre banda, el debat entre Elena Valenciano i Miguel Arias Cañete es va enfonsar a casa nostra i va treure un ridícul 6'5% de quota i 206.000 espectadors, que pugen fins als 225.000 i el 7'1% de quota si els hi sumem els espectadors del canal 24 Horas.

Analitzem ara el programa d'ahir. ''Polònia'' començava amb una baralla entre Ramon Tremosa i Josep Maria-Terricabres. Els caps de llista de CIU i ERC a les europees simulàven una lluita per deixar clar què no están d'acord en tot. Tot seguit, Pere Navarro anava a la comissaría dels Mossos d'Esquadra a identificar la dona que el va agredir a Terrassa. El cap dels Mossos, Manel Prat, intenta buscar un altre escàndol per evitar parlar sobre el cas Esther Quintana. El següent gag va dedicat a la pèrdua de votants del PP cap a altres formacions espanyolistes. Després de la publicitat, vam poder veure un gag on es demostrava el pes que comencen a tenir les forces ultradetristes a Europa. Després, vam comprovar com, en 2 anys, no ha canviat absolutament res a casa nostra. I per acabar, Mas ens va presentar l'hisènda pròpia de Catalunya al seu monòleg final.

Després de ''Polònia'' va ser el torn de ''.CAT''. El programa d'Ariadna Oltra va rebre la visita de Carme Forcadell, presidenta de l'ANC. Aquesta va ser sotmessa a les preguntes de Toni Soler, Josep Lluís Carod-Rovira, Vicent Sanchis, Toni Aira, Xavier Sardà i Manuel Cruz. La presidenta de l'Assamblea va assegurar què la independència és necessària per a seguir sent catalans.

Gràcies a aquests bons resultats i els obtinguts pels ''Telenotícies'' i ''La Riera'', TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un esplèndit 16% de quota de pantalla, superant per 2'4 punts a Telecinco, la segona cadena més vista del dia (14'4%). A aquestes alçades del mes, TV3 és la més vista amb un 13'1% de quota de pantalla. Aquests van ser els espais més vistos de TV3 durant la jornada d'ahir:

1- ''Polònia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''La Riera''

4- ''.CAT''

5- ''Cuines''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo