Ir a FORMULATV

''Polònia'' pot amb tot

Viernes 6 de Junio de 2014 15:50
 

Des del seu canvi d'horari, el ''Polònia'' pot amb tot. Ahir, la sàtira política de Toni Soler va tornar a escombrar el prime time català, amb un espectacular 19'8% de quota de pantalla i 660.000 espectadors. Tot seguit, el ''.CAT'' va treure un acceptable 11'4% de quota de pantalla i 339.000 espectadors. Per altre banda, la sèrie ''Cuéntame como pasó'' va acomiadar temporada amb un bon 16'2% i 502.000 espectadors, la seva millor dada aquesta temporada.

Analitzem ara el programa d'ahir. El ''Polònia'' començava amb un musical sobre l'abdicació del monarca Joan Carles l. Després, Xavier Trias va protagonitzar un gag on intentava negociar amb els okupes de Can Vies. Tot seguit, Mas entregava a Desmond Tutu el premi internacional Catalunya, fent que el capellà sud-africà pronunciés un missatge sobre el dret a decidir. Després de la publicitat, el primer gag va anar dedicat al PSC, on hi havia un pols entre Pere Navarro i els crítics del partit, on Ferran Monegal tornava per fer la seva crítica sobre el gag. El següent gag el protagonitzava Duran i Lleida, per fer una consulta a CIU. Les guerres internes al PSOE també van tenir protagonisme, i van protagonitzar un gag entre Carme Chacón i Susana Díez. I per acabar, el discurs de Mas hi va aparèixer el rei amb una caiguda, per acomiadar el programa.

Després del ''Polònia'', va ser el torn de ''.CAT''. El nou programa de debat d'Ariadna Oltra va centrar la seva tertúlia sobre l'abdicació de Joan Carles l sobre la corona d'Espanya. Al programa hi van participar Martí Anglada, Raül Romeva, Andrea Levy, Joan Ridao, Vicenç Villatoro, Antoni Puigverd i Laia Bonet. El programa també ha recollit una conversa entre Manolo Milián Mestre, un dels polítics que van viure en primera línia la transició de la dictadura a la democràcia, i David Fernàndez, diputat de la CUP.

Gràcies a aquests resultats, TV3 va ser el canal més vist del dia amb un espectacular 14'7% de quota de pantalla, davant l'11'8% de Telecinco. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Polònia'' (19'8%, 660.000 espectadors)

2- ''Telenotícies Migdia'' (29'7%, 592.000 espectadors)

3- ''Cuines'' (25'8%, 493.000 espectadors)

4- ''Telenotícies Vespre'' (17'6%, 464.000 espectadors)

5- ''La Riera'' (23'8%, 409.000 espectadors)

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo