Ir a FORMULATV

''Polònia'' lidera un prime time farcit d'estrenes espanyoles

Viernes 27 de Junio de 2014 12:35
 

Ahir era un dia farcit d'estrenes a les cadenes espanyoles. Cuatro, la 1 i Telecinco estrenàven noves apostes per al seu prime time. Malgrat això, els dominants van ser ''Polònia'' i ''.CAT''. La sàtira dirigida per Toni Soler va aconseguir arreplegar a 509.000 espectadors (10.000 menys que el ''Telenotícies Vespre''), obtenint un bon 16'5% de quota de pantalla. Després, el programa d'Ariadna Oltra va aconseguir liderar durant la primera mitja hora, després però, el liderat va caure a Antena 3 amb la pel·lícula ''Red de Mentiras''. Tot i això, el ''.CAT'' va aconseguir aglutinar un total de 292.000 espectadors, fent un 11% de quota de pantalla. Per contra, la tarda va estar carregada d'esdeviments esportius. A Cuatro, l'enfrontament futbolístic entre Portugal i Ghana va aconseguir un 9'8% i 290.000 espectadors. Per contra, el Barça-Madrid de bàsquet va tenir un 18'3% de mitjana i 343.000 espectadors, arribant fins als 694.000 espectadors al minut d'or.

Analitzem ara el programa d'ahir. Per començar, un gag sobre l'aforament del rei. Després, vam poder veure com a Mas li hagués anat si hagués sigut estrella del rock. Oriol Junqueras va haver de decidir-se entre el sobiranisme i les polítiques d'esquerres. També vam observar com era el dia a dia d'un tertulià. Després de la publicitat, les CUP intentàven reinventar-se. A les acaballes del programa, les ''Catalines S.A.'' féien un intercanvi amb un escocès. I finalment, al seu monòleg final, Mas intentava convèncer a Oriol Junqueras perquè entri al govern.

Aquesta setmana al ".CAT" hem debatut sobre "La nova política" arran dels canvis que està patint aquesta com a conseqüència de l'aparició de nous partits. Ariadna Oltra ha entrevistat l'activista Ada Colau, fins fa poc portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i ara principal impulsora de la plataforma ciutadana Guanyem Barcelona. Oltra també ha conversat amb Carlos Jiménez Villarejo, eurodiputat del nou partit Podem i exfiscal anticorrupció. En el debat, hi han participat Martí Anglada, periodista; Jordi Graupera, filòsof i periodista; Laia Bonet, professora de Dret; Vicent Sanchis, periodista; i Esperanza Garcia, advocada.

Gràcies a aquests bons resultats, TV3 va ser la cadena més vista de dia amb un 14'5%, davant l'11'1% d'Antena 3. Telecinco va caure fins al 9'9%. Aquests van ser els programes més vistos de la pública durant el dia d'ahir:

1- ''Post partit Barça-Madrid bàsquet'' (23'9%, 612.000 espectadors)

2- ''Telenotícies Vespre'' (18'8%, 519.000 espectadors)

3- ''Polònia'' (16'5%, 509.000 espectadors)

4- ''Telenotícies Migdia'' (25'5%, 490.000 espectadors)

5- ''La Riera'' (21'8%, 384.000 espectadors)

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo