Ir a FORMULATV

''Polònia'' lidera el prime time sense problemes

Viernes 4 de Julio de 2014 10:54
 

''Polònia'' segueix invicte. La sàtira política s'interposa a qualsevol programa de la competència. Tot i això, el programa va notar ahir les conseqüències del fet que alguns espectadors ja siguin de vanacances. El programa es va quedar amb 511.000 espectadors, el pitjor resultat des de que s'emet a les 22:00h, però va obtenir un fantàstic 18'4%. Després va ser el torn de ''.CAT''. El programa d'Ariadna Oltra segueix remuntant els seus resultats setmana a setmana, i ahir va liderar durant la primera mitja hora. Després, el lideratge va caure en mans de ''Sin Identidad''. Tot i això, el programa de debat va aconseguir un bon 13'4%, obtenint 322.000 espectadors.

Fem ara anàlisi del programa d'ahir. Artur Mas (Bruno Oro) va trobar la manera de poder fer la consulta sobiranista sense que l'estat espanyol pugui intervenir-hi: fer el referèndum en aigües internacionals. Per aconseguir-ho organitza un creuer per als set milions i mig de catalans. També es va descobrir que per poder fer la consulta el president ha dedicat els últims mesos a fer ell mateix el cens, amb una tàctica molt especial. Abans de començar les vacances, la gent de Convergència aprofita per fer-li una sorpresa a Duran i Lleida (Xavi Serrano) i acomiadar-lo com cal. Mentrestant, a ICV, Herrera (Xavi Serrano) i Camats (Mireia Portas) també tenen alguns problemes de coherència amb els seus ideals. A més, es podrà veure un documental del "Sense ficció" sobre una estranya epidèmia que porta de cap la comunitat científica catalana. I Pere Navarro (David Olivares) i el rei Joan Carles (Toni Albà) aprofitaran una ocasió especial per acomiadar-se del programa.

Després va ser el torn de ''.CAT''.Aquesta setmana al programa hem tractat la situació d'ofec econòmic i polític que està vivint Catalunya, un escenari que se situa en l'horitzó de la data del 9 de novembre, amb la celebració de la consulta sobiranista. D'aquest present complicat i de l'horitzó més immediat per a Catalunya, Ariadna Oltra n'ha parlat amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs. En el debat també hi han participat Xavier Sala i Martin, economista; Enric Millo, diputat del PPC; Vicenç Villatoro, periodista; Raül Romeva, professor de Relacions Internacionals; Laia Bonet, professora de Dret, i Joan Manuel Tresserras, professor de Teoria de la Comunicació.

Gràcies a aquests resultats, TV3 va aconseguir ser la cadena més vista del dia amb un acceptable 14'9%, davant l'11'3% d'Antena 3, la segona classificada. Telecinco segueix notant els efectes de l'aturada del mundial i va tornar a quedar 3a amb un 10'8%. Per altre banda, TVE-1 segueix en caiguda lliure a Catalunya. Ahir va quedar darrere de La Sexta (6%), Cuatro (5'7%) i va empatar amb 8TV amb un penós 4'8%. La pública estatal està inmersa en un procés de pèrdua de tota la seva audiència a Catalunya. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia'' (25'4%, 526.000 espectadors)

2- ''Polònia'' (18'4%, 511.000 espectadors)

3- ''Telenotícies Vespre'' (21'2%, 507.000 espectadors)

4- ''Cuines'' (22'4%, 453.000 espectadors)

5- ''La Riera'' (23'2%, 440.000 espectadors)

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo