Ir a FORMULATV

''Polònia'' arrassa amb el canvi d'horari

Viernes 25 de Abril de 2014 15:46
 

Excel·lents dades per a ''Polònia''. El veterà programa de zàping, què va avançar el seu horari d'emissió a les 21:50h (després del ''Telenotícies Vespre''), va fer ahir la millor dada de tota la temporada: un 19'9% de quota de pantalla i 682.000 espectadors. Després, TV3 va mantenir el liderat de la nit amb ''.CAT''. Ariadna Oltra tornava a la televisió després de deixar ''Els Matins'' amb un programa de debat amb una entrevista inclosa. L'entrevistat d'ahir, Artur Mas. L'estrena també va anar de luxe: va obtenir un fantàstic 19'2% de quota de pantalla i 582.000 espectadors de mitjana.

Analitzem ara el ''Polònia d'ahir què, de fet, va ser l'emissió més vista del dia a Catalunya. El programa començava amb un gag sobre Mas i els partits favorables a la consulta. Després, l'embargament del PSC després de la dimissió de la cúpula directiva del partit a Girona. Tot seguit, Mariano Rajoy ajorna tot el seu treball fins a després de les eleccions europees. El següent gag era una paròdia del nou porgrama de Bibiana Ballbé: ''Caràcter''. Gràcies a aquest gag, Rosa Díez es va estrenar al programa. Després de la publicitat, Herrera i Camat anàven a veure una bruixa del tarot per saber si han d'anar amb els independentistes o amb els unionistes. A continuació, un nou capítol de ''Catalines S.A.''. Aquesta vegada, ''les més sobiranistes que a Catalunya pugueu trobar'' rebíen la visita de Jaume Barberà. I per acabar el programa, Mas i el seu monòleg sobre els informes del Consell Assesor de la Transcisió Nacional.

Artur Mas va ser el primer convidat de ''.CAT'', el nou programa d'Ariadna Oltra

Després de ''Polònia'' va ser el torn de ''.CAT'', el programa que significava el retorn d'Ariadna Oltra als platós. El primer convidat del programa va ser Artur Mas, President de la Generalitat. Després de ser entrevistat per Ariadna Oltra, Mas va poder escoltar les qüestions de Martí Anglada, Xavier Sala-i-Martín, Esperanza García, Toni Soler, Xavier Sardà, entre d'altres. A més de liderar en la seva franja horària, ''.CAT'' va ser TT mundial, amb un total d'11.200 tuits durant l'emissió del programa.

Gràcies a els bons resultats de ''Polònia'' i ''.CAT'', TV3 va ser la cadena més vista del día amb un bon 15'5% de quota de pantalla, molt per sobre de la segona cadena més vista aquest dijous, Telecinco (11'4%). De moment, en el global del mes, TV3 segueix sent la cadena més vista amb un 12'5% de quota de pantalla. Esperem que pugui apujar l'audiència en aquests dies que queden. Aquests van ser els 5 programes més vistos ahir de TV3:

1- ''Polònia''

2- ''.CAT''

3- ''Telenotícies Migdia''

4- ''Telenotícies Vespre''

5- ''La Riera''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo