Ir a FORMULATV

''Plats Bruts'' fa 15 anys

Domingo 20 de Abril de 2014 23:29
 

Mare de Déu... 15 anys han passat ja de l'estrena més mítica, èpica, famosa i exitosa que s'ha emès mai a TV3, ''Plats Bruts''. I la veritat és que aquesta sèrie només mereix qualificatius. Ha sigut un èxit a TV3, s'ha doblat al castellà i al gallec, s'ha representat en milers d'obres escolars, ha rebut un Ondas, ... Sense cap mena de dubte, és la millor sèrie que he vist mai. És una sèrie que junta a dos personatges 100% diferents: El Lópes, un fracassat de 34 anys que treballa en una ràdio de mala mort amb el David, un noi ric de Barcelona de 25 anys que estudia teatre. Entre ells, també hi havia la Carbonell, la mainadera del David. L'Emma, l'ocupa de la caseta de fusta. El Pau, el cambrer del bar i company del David. El Ramon, el company del Lópes a la ràdio i la Carbonell, directora de la ràdio.

La sèrie s'estrenava el 19 d'abril de 1999, amb un capítol on sortia el Lópes intentant llogant un pis. De cop i volta, apareixía el David. Al final, acabarien compartint pis. En la meva opnió, tots els capítols son bons, però els millors són ''Tinc nació'' i ''Tinc ritme''. La sèrie ha sigut reemessa infinitat de vegades per TV3, i sempre ha obtingut uns bons resultats d'audiència. A més, ha aconseguit més de 150.000 amic a Facebook tot i aparèixer anys després del final de la sèrie. TV3 ha emès molt bones comèdies des dels seus inicis (Teresines S.A., Lo Cartanyà, Els Joves, Mr Bean, ...), però sense cap mena de dubte, ''Plats Bruts'' s'endú el millor qualificatiu. Ah! I pels catalans Jordi Sánchez sempre serà ''El Lópes'' i Joel Joan ''El David''. Felicitats pels 15 anys! I espero què algun dia s'ajuntin tots els actors i facin una 2a part.

[Vídeo] Per què segueix triomfant ''Plats Bruts''?: texto enlace

[Vídeo] La rumba de la tanga: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo