Ir a FORMULATV

''Pesadilla en la cocina'' guanya a ''Crackòvia''

Martes 8 de Abril de 2014 14:02
 

Després d'arrassar el día del clàssic i el programa 200, ''Crackòvia'' va caure davant el programa de La Sexta ''Pesadilla en la cocina''. La sàtira esportiva de TV3 va caure davant el programa de Chicote, que va obtenir un bon 17'6% de quota de pantalla i 568.000 espectadors, davant el 13'7% de quota i els 475.000 espectadors de ''Crackòvia''. I com és habitual, ''Afers Exteriors'' va baixar les audiències. El programa de Miquel Calçada va treure un 11'7% i 386.000 espectadors. També destaquem els bons resultats de l'estrena de ''Cosins Germans''. Va aconseguir 142.000 espectadors i va ser de les millors estrenes del Canal 33.

Analitzem ara el programa d'ahir. El primer gag era pel Madrid, un musical anomenat ''Mal de FIFA''. Després, vam poder veure com sempre ens enganya la junta del Barça Tot seguit, ''periquitos al sol''. Una paròdia sobre la vida que porten els periquitos després d'estar salvats. El següent gag era sobre el referèndum del Camp Nou. Després, Messi anava a buscar un nou porter. Després de la publicitat, Alonso i el seu fracàs a la Fórmula 1. El gag següent era per a la junta directiva i els fitxatjes il·legals del Barça. I com a últim gag, Inieta i els jugadors de l'Atlètic.

Després de Crackòvia va venir ''Afers Exteriors''. El programa de Miquel Calçada parlava sobre com era la Unió Europea per dintre. Entrevistes a eurodiputats de CIU i ICV. Molt bon programa.

Tot i perdre el prime-time, TV3 va liderar el día amb un bon 13'6% de quota de pantalla, davant l'11'7% de Telecinco, la 2a cadena més vista. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el día d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''La Riera''

4- ''Crackòvia''

5- ''Afers Exteriors''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo