Ir a FORMULATV

Manel Alías, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou

Viernes 7 de Noviembre de 2014 22:04
 

Manel Alías, serà el nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou. Manel Alías era fins ara redactor de la secció de Societat i Territori dels Serveis Informatius de TV3.

El mes de setembre s'anunciava la unificació de les corresponsalies dels mitjans de la CCMA, en un nou pas per adaptar les seves estructures per treure més rendiment dels recursos disponibles i ampliar la presència arreu del món. Un model que té l'objectiu de potenciar la col·laboració entre TV3 i Catalunya Ràdio i la creació i difusió de continguts de manera transversal i multiplataforma. Aquesta racionalització ha permès l'obertura de corresponsalies permanents a Berlín, Buenos Aires i Moscou, al costat de les ja existents de Brussel·les, Londres, París, Roma, Washington, Jerusalem i Pequín. El desplegament que es va iniciar al gener amb el nomenament de Joan Carles Peris, com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París, es completa ara amb la posada en marxa de la corresponsalia a Moscou, el titular de la qual és Manel Alias.

Alias és nascut el 1977 a Berga. És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un postgrau en Videoperiodisme ENG per la Universitat Pompeu Fabra. Va entrar a formar part de l'equip de professionals de TV3 el 2001 on ha estat, entre altres coses, editor, redactor i presentador de l'informatiu "Info K", redactor i ENG dels Serveis Informatius de TV3, cap d'edició de "La nit al dia" i autor dels reportatges de "30 minuts", "Notes d'Educació" i "Començar de nou" (finalista al Japan Prize 2005).

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo