Ir a FORMULATV

Les mentides i la demagògia d'UPyD

Miércoles 30 de Julio de 2014 11:51
 

Que UPyD és un partit que no vol que es consulti al poble de Catalunya sobre la independència es una cosa que tots sabem. Que un dels objectius principals d'aquest partit és la televisió pública de Catalunya, també és sabut per tots. El passat 29 de juliol, la delegació del partit a Catalunya va publicar un comunicat a la seva pàgina web on demanava la d¡missió del cap d'informatius de TV3, Jaume Peral, per la ''manipulació'' de TV3 davant la confessió de Pujol. Diu així:

''La manipulación habitual de TV3 durante los últimos años tocó techo el pasado viernes con la cobertura vergonzosa que el Telenoticies Vespre dedicó a las declaraciones de fraude fiscal continuado del expresidente Jordi Pujol, donde se destacó su presunto arrepentimiento y la regularización de sus obligaciones tributarias por encima de la comisión misma del delito.''

Com ja hem dit en un altre article publicat en aquest bloc, aquell divendres només es disposava d'un comunicat i, per tant, no esva poder donar més explicacions. Però, el comunicat tampoc diu res de què la televisió pública catalana parlant d'aquest afer, amb 15 minuts a cada informatiu i amb especials d'anàlisi.

''Desde UPyD denunciamos que la televisión autonómica catalana es, a día de hoy, un instrumento político de manipulación al servicio del Gobierno de la Generalitat y el nacionalismo como gran tapadera de la corrupción. Muestra de esto es el reportaje propagandístico sobre Jordi Pujol realizado por Albert Om en plena algarabía mediática por los casos de corrupción de la familia del expresidente, la extensa cobertura a cualquier tipo de actuación de la ANC, el cierre del informativo el día que se proclamó la fecha de la consulta independentista, o la censura y apagón a los profesionales y partidos políticos contrarios a la independencia.''

La cosa ja comença a escalfar-se amb aquesta part, dient que Albert Om va fer un publi-reportatge a l'ex-president de la Generalitat, dintre del programa ''El Convidat''. Mentida, perquè si això fos cert, el presentador hauria ofert un publireportatge a totes les celebritats que han passat pel programa. També diu grans mentides, com per exemple, que els partits contraris a la independència estan silenciats. Sense anar més lluny, el 30 de juliol ha estat convidada la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho. El mateix passa amb altres membres del PP i Ciutadans. I, fins i tot, a membres de Societat Civil Catalana, una associació contrària a la independència amb 72 afiliats! Per altre banda, les actuacions de l'ANC sempre compten amb un gran nombre d'assistents, o almenys, els necessaris per a sortir al Telenotícies, com els castells pel dret a decidir, o els cartells amb rostres internacionals per a demanar la consulta del 9 de novembre.

Según los presupuestos para 2014, la televisión catalana nos costará 209,25 millones de euros. Mientras, se cierran plantas del hospital de Bellvitge y se llevan a cabo más de 20 desahucios diarios, lo que demuestra cuáles son las prioridades del Gobierno de CiU y ERC. Desde UPyD Cataluña exigimos que se detenga el desmantelamiento de la sanidad pública y los servicios sociales y que la Generalitat priorice el gasto en las necesidades reales de los ciudadanos y no en su afán propagandístico y de manipulación de la opinión de la ciudadanía con fondos públicos.

Aquí ja és on el comunicat passa de ser comunicat a ser demagògia pura i dura. Les retallades no són degudes al pressupost de la televisó pública, que ha patit tantes o més retallades que la sanitat i l'educació. Les retallades són, en part, per l'expoli fiscal que paguem a Catalunya. En tot el que marxa cap a Espanya en un mes, podríem pagar tots els serveis públics, perquè tots son necessaris. Una societat sense metges, sense mestres, sense periodistes, sense bombers, sense polícia, etc... És una societat incomplerta. Ho he dit molts cops, i aquest es un altre motiu per a fer-ho: TV3 NO ES TOCA!

[Document] Comunicat d'UPyD Catalunya:

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo