Ir a FORMULATV

La publicitat de TV3 es queda a TV3

Lunes 12 de Mayo de 2014 17:49
 

Un dels motius què havien portat els treballadors a la vaga va ser l'externalització de la publicitat.

Finalment, el seny ha guanyat a la CCMA. El consell de govern d'aquesta institució ha decidit NO externalitzar el departament publicitari de TV3 i Catalunya Ràdio al grup Godó. Aquest projecte, malgrat estar avalat pel Parlament de Catalunya, ha estat per la direcció després de a forta pressió d'ERC, els treballadors i alguns sectors de CIU.

Segons explica la Corporació en un comunicat, ''L'anàlisi actual del sector audiovisual i del mercat publicitari posa de manifest que les raons que van conduir a la necessitat de trobar noves fórmules en la gestió comercial han canviat". Amb aquesta raó, Brauli Duart i la resta de l'equip directiu han argumentat aquesta direcció que garantitza el futur de la gestió de la publicitat. Per arribar fins aquí, els treballadors han hagut de manifestar-se en multitut de vegades i, fins i tot, portar el cas a la justícia. Finalment, aquest procés ha acabat com havia d'acabar.

També hem de destacar la feina feta per part del comitè d'empresa de Televisió de Catalunya. La tasca feta per part d'aquest col·lectiu de treballadors ha estat enorme. Campanyes de dibulgació a les xarxes socials, festes solidàries, paradetes de consienciació,... Una campanya què ha donat els resultats esperats i desitjats pel comitè d'empressa.

Malgrat perdre el 42% d'ingressos per publicitat, TV3 és el 3r grup de comunicació que més publicitat gestiona a l'estat espanyol.

Després de tot el rebombori originat, els treballadors del departament publicitari celebren amb al·legria aquesta desició de la CCMA, possiblement la millor què haurà pres en aquesta legislatura. Des de la direcció, s'ha argumentat què sempre es farà el millor per a Televisió de Catalunya. De moment, aquesta desició condiciona més un futur que es preveïa negre. Salut i força a tots els treballadors que tant han lluitat per defensar la nostra televisió i ràdio públiques.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo