Ir a FORMULATV

La fórmula líder la té TV3

Lunes 7 de Abril de 2014 17:46
 

Un cap de setmana més, TV3 a ser l'opció preferida pels catalans per seguir la Fórmula 1. La retransmissió d'ahir va comptar amb un total de 447.000 espectadors i un 20'3% de quota de pantalla, davant el 14'1% d'Antena 3. També destaquem les bones dades de ''Somiar un país, contruir un somni''. El programa per celebrar el centenari de la Mancomunitat Catalana va obtenir un excel·lent 13'6% de quota i 457.000 espectadors, superant a ''Salvados''. El programa de La Sexta va treure un acceptable 11'9% i l'entrevista a Oriol Junqueras a ''Viajando con Chester'' va treure un baix 10'3% de quota. Això va ser a Catalunya, al conjunt de l'estat, però, va ser d'un 6'6%.

Gràcies a aquests bons resultats, TV3 va tornar a liderar en un diumenge amb un bon 12'2% de quota, molt per sobre del 10'9% d'Antena 3, la 2a cadena més vista del día. Així doncs, de moment, TV3 és la cadena més vista del mes. No sabem el share provisional, ja què no s'han publicat ni el resultat de divendres ni de dissabte. Bones dades per a TV3.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo