Ir a FORMULATV

La final de la UEFA trenca les audiències

Jueves 15 de Mayo de 2014 13:44
 

La final de l'Europa League entre el Sevilla-Benfica va ser el més vist del prime-time. El moment més vist va ser la tanda de penalts, on el Sevilla es va proclamar campió. En aquell moment, un total d'1.007.000 espectadors va sintonitzar amb Cuatro, la cadena que va retransmetre el partit. Tot i emetre's en la mateixa franja que els informatius, no va tenir rival. De fet, el ''Telenotícies Vespre'' va ser el segon espai més vist de la franja, amb un 13'5% de quota de pantalla i 397.000 espectadors. Tot seguit, l'''APM?'' va aconseguir reunir a 560.000 espectadors i va obtenir un 14'4% de quota, però en cap moment va amenaçar al futbol. I després, ''KMM'' es va enfonsar del tot. La ficció catalana, que sembla ser que no enganxa a casa nostra, va treure el resultat més baix de la temporada amb un 8'4% de quota i 272.000 espectadors.

Malgrat no liderar en el prime-time, TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un 13'2% de quota de pantalla, superant amb un punt de distància a Telecinco (12'3%).

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo