Ir a FORMULATV

La CCMA incrementa la seva presència al món

Miércoles 17 de Septiembre de 2014 18:09
 

Mapa dels corresponsals de la Corporació.

Els mitjans de la CCMA unifiquen corresponsalies i amplien la presència arreu del món. Amb la fusió de corresponsalies, els serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio fan un nou pas per adaptar les seves estructures per treure més rendiment dels recursos disponibles, segons la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta racionalització permetrà establir corresponsalies permanents a Berlín, Buenos Aires i Moscou. El model de confluència de corresponsalies internacional, que es va iniciar al gener, amb el nomenament de Joan Carles Peris com a corresponsal a París per a TV3 i Catalunya Ràdio, arriba ara a Londres, Berlín, Roma, Jerusalem, Pequín i Buenos Aires. Ben aviat, a aquest desplegament s'hi afegirà també Moscou. Aquest model respon al doble objectiu que la CCMA es va fixar ara fa un any. D'una banda, impulsar la creació i difusió de continguts de manera transversal i, de l'altra, aconseguir més eficiència en un context comunicatiu cada cop més competitiu.

Poc després que la CCMA anunciés aquesta redistribució dels corresponsals, el comitè d'empresa de Televisió de Catalunya ha emès un comunicat per lamentar que amb aquesta mesura la Corporació "aprima" les corresponsalies existents. "L'experiència de treballar amb aquest format ja la tenim a París, on, a causa de les exigències informatives simultànies de TV3 i Catalunya Ràdio i dels seus canals continus, ha comportat un deteriorament de la qualitat del producte informatiu", diu el comitè. Els representants dels treballadors expliquen que han traslladat a la direcció la seva opinió, segons la qual "la confluència de corresponsalies, treballant conjuntament els dos equips, seria el model necessari almenys a París i a Londres", tal com passarà a Brussel·les i Washington. D'altra banda, el comitè d'empresa assenyala que la unificació de corresponsalies "suposa rescindir els contractes mercantils" dels actuals corresponsals de Catalunya Ràdio a Berlín, Jerusalem, Moscou i Pequín, i lamenta també que els corresponsals de Pequín i de Buenos Aires segueixin tenint contractes no laborals.

A continuació uns adjuntem un document amb informació sobre els corresponsals de la CCMA:texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo