Ir a FORMULATV

L'espectacle d'Albert Rivera

Sábado 9 de Agosto de 2014 15:47
 

Ahir es va viure a TV3 una de les entrevistes més tenses que jo recordo. El canal 3/24 emet durant el mes d'agost l'espai ''L'entrevista de l'estiu'', un espai d'entrevistes a personatges rellevants a la política catalana. Després del pas de diverses personalitats, ahir li va tocar a Albert Rivera seure a la cadira d'entrevistat. El president de Ciutadans, sempre que va als platós de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí o als estudis de Catalunya Ràdio a Barcelona (que hi va massa sovint, per cert) munta un espectacle. Ell critica al nacionalisme català, perquè es vol fer la ''víctima'', doncs bé, ell fa el mateix quan va als mitjans públics catalans. Sempre els critica, diu que no són plurals, que ell i el seu grup estan silenciats, ... És molt curiós, perquè això sempre ho diu davant de les càmeres de TV3 o els micròfons de Catalunya Ràdio.

Com déiem abans, ahir es va viure una entrevista intensa. El conductor de l'entrevista, Jaume Freixes, va preguntar a Rivera sobre el dèficit fiscal reconegut pel GOVERN ESPANYOL. Inmediatament, el líder de Ciutadans va respondre: ''Veig que vostè també ha assumit l'Espanya ens roba''. Rivera també va manifestar que "la propaganda política existeix des de fa segles" i, en aquest sentit, ha dit que "aquesta mateixa casa està fent propaganda política". "Aquí a TV3 del senyor Pujol n'hem parlat de passada -no en aquesta entrevista, aquest dies-; ara de la independència en parlem cada dia", ha afegit. La indecència del senyor no té límit. Senyor Rivera, no es que ho haguem acceptat, es què l'estat espanyol ho ha reconegut. I si vostè repassa els Telenotícies dels últims 15 dies comprovarà que això que diu és demagògis. Només parla de la ''propaganda'' de TV3 i Catalunya Ràdio, però no diu res de la manipulació i l'anticatalanisme dels mitjans espanyols, des de TVE fins a 13TV, passant per Telecinco, Antena 3 i Telemadrid.

També va defensar que "li estic intentar explicar lliurement, en una entrevista en un mitjà públic, el que una part de catalans pensem i el que potser en aquesta casa no escoltem". Mira Rivera, els catalans i l'audiència de TV3 i Catalunya Ràdio estem farts d'escoltar-los als nostres mitjans públics i privats. Surten a tot hora i a tot arreu. Ens sabem el seu discurs de memòria. Vol parar de fer-se la víctima, senyor Rivera? El cinisme i la intolerància d'aquest senyor sembla ser que es infinit, però algú li ha de parar els peus, perquè fa un gra massa. I el mateix per a la senyora Camacho. I per acabar, m'agradaria apuntar que en Jaume Freixes si que es va posicionar, però quan t'estan insultant a la teva pròpia casa, t'has de defensar. Una cosa és ser imparcial, l'altre és ser idiota.

[Vídeo] - Entrevista a Albert Rivera: texto enlace

[Vídeo] - Enganxada entre Jaume Freixes i Albert Rivera a TV3: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo