Ir a FORMULATV

L'''APM?'' perd per la mínima

Jueves 13 de Marzo de 2014 13:22
 

Ahir, l'''APM?'' no va ser el programa més vist del día. El veterà programa de zàpping de TV3 va perdre per la mínima davant l'estrena de la 3a temporada de la sèrie ''Con el culo al aire'' a Antena 3, què va aconseguir un 14'1% i 400.000 espectadors de mitjana. Tot i aconseguir més espectadors de mitjana (402.000 en total), la seva curta durada va fer què només aconseguís un 12'6% de quota de pantalla. També destaquem la bona quota de Canal+ Lliga de Campions amb la retransmissió del Barça-City. Un 8'2% i 246.000 espectadors.

Pel que fa al ''Zona Champions'', no va poder arrosegar els resultats de l'''APM?'' i va treure una quota per sota del 10%.

Analitzem el programa d'ahir. Vam poder veure a l'Homo APM? anant a classes d'anglès. Com us podeu imaginar, va ser molt caòtic. També vam veure com l'''APM? Sesions'' va fer un ''remix'' sobre la famosa frase del programa ''Sa matao Paco''. La protagonista del programa va ser l'actriu Mercè Martínez, a ''La Televisió és cultura''. ''El defensor de l'espectador'' va visitar un bar molt masclista, i vam poder veure un homenatge per part del programa al capità del Barça, Carles Puyol.

Xavi Valls, Bernat Soler i Gerard López van ser els encarregats de presentar el ''Zona Champions''.

Després de l'''APM?'', es va emetre el programa ''Zona Champions'', un resum sobre el partit del Barça.

Tot i pedre la batalla del prime-time, TV3 va liderar durant el dia amb un 13'1%. Després van venir Telecinco amb un 11'8% i Antena 3 amb un 11'2%.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo