Ir a FORMULATV

L'''APM?'' lidera el dia de Sant Jordi

Jueves 24 de Abril de 2014 14:02
 

TV3 va liderar amb contundència durant el dia d'ahir. El veterà programa de zàping de TV3 va assolir un 13'1% de quota de pantalla. No va ser la quota més alta de la temporada, però va aconseguir imposar-se a ''MasterChef''. Després de l'''APM?'' , ''KMM'' no va poder allorgar el liderat. Ahir va obtenir una de les quotes més baixes de la temporada, un 9'9% de quota de pantalla i 297.000 espectadors. Malgrat això, va aconseguir imposar-se a ''B&B''. La ficció de Telecinco protagonitzada per Dani Rovira va fer el mínim de la temporada, amb un 8'6% de quota i 243.000 espectadors.

Durant la jornada d'ahir, TV3 va ser la cadena més vista amb un 13% de quota de pantalla, treient-li 2 punts de ventatge a la 2a cadena més vista Telecinco (11%). Durant el global del mes, de manera provisional, la cadena més vista és TV3, amb un 12'4% de quota de pantalla. Aquests van ser els programes més vistos durant el dia d'ahir a TV3:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''APM?''

4- ''La Riera''

5- ''KMM''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo