Ir a FORMULATV

L'''APM?'' lidera amb contundència

Jueves 3 de Abril de 2014 13:55
 

L'''APM? va liderar amb contundència. El veterà programa de zàpping de TV3 va aconseguir un espectacular 18'5% de quota de pantalla i 608.000 espectadors de mitjana. Malgrat això, la pública no va aconseguir liderar la segona part del prime-time. ''KMM'' segueix sense enganxar. Ahir, l'audiència de TV3 es va desinflar fins a 11'8% de quota, és a dir, quasi 7 punts menys. I destaquem el fenòmen de ''La Riera''. Ahir, la ficció de TV3 va treure un 24% de quota i 472.000 espectadors de mitjana.

Analitzem ara el programa d'ahir. El programa començava amb un resum dels moments en contra del procés català. El protagonista del programa va ser Gerard Quintana. El cantant de ''Sopa de Cabra'' passava per ''La televisió és cultura''. També vam poder veure a en Peyu a Terrassa a la secció ''Olé Tú''. Un bon programa.

Després, va venir un nou capítol de ''KMM''. El capítol estava centrat en l'intent de matar a una propietària de cosmètics.

A més, TV3 va liderar el conjunt del día amb un espectacular 14'3%, quedant a molta distància de la segona cadena més vista, Telecinco, que va treure un 11'8%. També destaquem que La Sexta va tornar a superar a la 1. La cadena de TVE segueix en caiguda lliure a Catalunya. També tonem a destacar que TV3 lidera amb contundència en el global del mes amb un espectacular 16'9% de quota de pantalla.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo