Ir a FORMULATV

L'''APM?'' i ''MasterChef'', el més vist del prime-time

Jueves 8 de Mayo de 2014 14:02
 

Com cada dimecres, l'''APM?'' va ser el programa més vist del prime-time, juntament amb ''MasterChef'' de la 1. El programa de zàping de la televisió catalana va tenir un 15'5% de quota de pantalla i 499.000 espectadors, justament els mateixos del TN Vespre. Un cop acabat l'''APM?'', TV3 no va poder mantenir el liderat amb ''KMM''. La ficció catalana segueix sense enganxar i ahir va treure un 9'1% de quota de pantalla i 282.000 espectadors de mitjana.

Analitzem ara el programa d'ahir. Com cada setmana, l'''APM?'' va ensenyar-nos els moments més escandalosos de la televisió. També vam poder veure un ''APM Sessions'' dedicat al president de la Generalitat. A més, ahir es va estrenar la secció ''Què diu que què?'', una secció per saber el que pensa la gent de la televisió. Un programa molt bo, com cada setmana.

Després de l'''APM?'', va venir ''KMM''. El capítol d'ahir anava dedicat a la trobada entre en Blai i la seva filla, després de 20 anys. També, el detectiu Soler i els seus companys havíen de resoldre un cas sobre la felicitat del seu marit.

Gràcies a aquests bon resultats, TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un 14'1% de quota de pantalla, superant amb 1 punt de diferència sobre Telecinco (13'1%). Destaquem també què, ara mateix TV3 és la segona cadena més vista a casa nostra amb un 12'3%, a només 3 dècimes de Telecinco (12'6%). Encara la televisió pública pot guanyar el global del mes. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Migdia''

2- ''La Riera''

3- ''Telenotícies Vespre''

4- ''APM?''

5- ''Cuines''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo