Ir a FORMULATV

Kilian Jornet lidera el prime-time català

Miércoles 21 de Mayo de 2014 14:08
 

TV3 va estrenar ahir el documental ''Deixa'm viure'' sobre Kilian Jornet. Aquest documental és la 2a part de la nissaga ''Summits of my life'', un projecte audiovisual on s'ensenyarán les diverses travessies de l'esportista català. Ahir, es van poder observar les expedicions de l'esportista català al Cerví, el Montblanc i l'Ebrús. El documental va aconseguir reunir a 459.000 espectadors i a un 13'7% de l'audiència. Tot i això, ''Supervivientes'' li va trepitjar els talons en diverses ocacions, fins i tot, en algun moment va superar a l'oferta de la televisió catalana. Molt lluny d'aquests resultats va quedar ''Sin indentidad''. La ficció d'Antena 3 va abaixar de forma radical els resultats de la setmana passada, i ahir es va haver de conformar amb un baix 13'1% de quota i 356.000 espectadors.

Malgrat aquests resultats, TV3 va ser la 2a cadena més vista del dia amb un 14% de quota, quedant a una dècima de Telecinco. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el dia d'ahir:

1- ''Telenotícies Vespre''

2- ''Telenotícies Migdia''

3- ''Cuines''

4- ''Telenotícies Comarques''

5- ''Deixa'm viure''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo