Ir a FORMULATV

José Antonio Sánchez, nou president de RTVE

Miércoles 8 de Octubre de 2014 19:13
 

''Fumata blanca'' a Torrespaña. Sembla ser que Leopoldo González-Echenique ja té substitut per al seu càrrec. Es tracta de José Antonio Sánchez, actual director de Telemadrid. Em de destacar que aquest senyor ja va ocupar aquest càrrec entre el juliol de 2002 i l'abril de 2004, sent sense cap mena de dubte, la pitjor etapa per la que ha passat l'ens. Recordem que Sánchez va arribar a Telemadrid, de la mà d'Esperanza Aguirre, amb un objectiu clar: fer un ERO. I el va fer. 861 dels 1170 treballadors que tenia l'empresa van ser acomidats, un ERO que la justícia ha qüalificat d'improcedent. Durant el seu primer mandat a RTVE, el PSOE va registrar una proposició no de llei demanant la seva destitució per garantir el dret a la informació. Entre les crítiques rebudes, destaquen les cobertures dels atemptats de l'11-M, les manifestacions contra la guerra de l'Iraq o de l'accident del Prestige.

A banda d'això, el futur president de RTVE hauria cobrat més d'un milió de pessetes els anys 90 de la comptabilitat B del PP, segons figurava en els papers de l'extresorer Luis Bárcenas, tal com recorda eldiario.es. La reacció dels treballadors ha sigut, com era d'esperar, negativa. I és que l'empremta que va deixar aquest senyor a RTVE encara no ha estat esborrada pels treballadors que encara queden després de l'ERO del 2006. El PP vol fotre llenya a la màquina, ara que les eleccions municipals, autonòmiques i generals estan al caure. Veurem si funciona la seva estratègia, o bé si l'audiència de RTVE s'acaba d'ensorrar del tot.

- Polèmiques de Sánchez al capdevant de RTVE: texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo