Ir a FORMULATV

Jair Domínguez i Bibiana Ballbè, absolts pel ''cas Bestiari Il·lustrat''

Martes 2 de Septiembre de 2014 19:27
 

L'Audiència Nacional ha arxivat la causa contra el periodista i escriptor Jair Domínguez i els responsables del programa de Televisió de Catalunya "Bestiari il·lustrat". El jutge Javier Gómez Bermúdez considera que el contingut del programa emès el 9 d'octubre del 2012, i on es simulava un tiroteig usant una caricatura de Joan Carles I, no incorre en un delicte d'injúries a la corona espanyola. El jutge considera que els fets investigats estan emparats pel dret a la llibertat d'expressió.

L'emissió d'aquell programa, sota el títol "Paraules que maten", va ser objecte d'una portada en un diari espanyol i, posterioment, el sindicat d'ultradeta Manos Limpias va presentar una querella contra Jair Domínguez i la presentadora del programa, Bibiana Ballbè, per un delicte d'injúries contra la corona espanyola. La fiscalia, després de veure el vídeo del capítol i rebre un informe dels Mossos, també va considerar que tots dos haurien pogut cometre aquest delicte. Quan Bibiana Ballbè va declarar pel cas ja va explicar que tot plegat només era una paròdia sobre el rei, en un espai d'humor que jugava amb l'estètica de Tarantino.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo