Ir a FORMULATV

Èxit històric de convocatòria a ''La festa dels súpers''

Lunes 27 de Octubre de 2014 14:05
 

La 18a Festa dels Súpers, que es presentava amb el lema "Sóc així", s'ha tancat demostrant el gran poder de convocatòria del Super3, que ha reunit 350.000 nens i nenes i les seves famílies a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc per celebrar la seva trobada anual més multitudinària, en una edició en què l'organització s'ha fet en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona. 200.000 persones avui i 150.000 ahir han passat aquest cap de setmana per la Festa dels Súpers. El director del canal Super3, Dani López, valora la festa com un gran èxit: "Estem molt satisfets d'aquesta edició, en què la Festa ha arribat a la majoria d'edat. Vull agrair a les famílies i als súpers que una vegada més han demostrat que aquest esdeveniment és un fet social. Finalment, també agrair a les institucions, empreses i companyies artístiques la seva implicació en la Festa."

La Festa s'ha pogut seguir durant tot el cap de setmana a través del canal Super3, de TV3 i del super3.cat. Al super3.cat, durant el cap de setmana, les pàgines vistes han estat 822.785, hi ha hagut 82.212 usuaris únics i els súpers han enviat 4.100 missatges a la superxarxa. Si a aquestes xifres hi afegim les de divendres, dia en què les famílies es preparaven per a la Festa, consultant mapes i accessos o horaris de les activitats, les dades són 1.107.995 pàgines úniques i 118.012 visitants únics.

Com sempre, a la festa, hi estan convidats tots, els súpers i els que no ho són. Però, per a aquells que encara no ho són i ho desitgen, l'organització posa al seu abast la possibilitat de fer-se'n al mateix estadi. Per primera vegada, aquest any, els qui ho han desitjat han pogut fer o renovar el carnet i emportar-se'l a l'instant. A més, s'ha fet una edició especial del carnet Super3, que té la mateixa validesa que el carnet habitual. Aquest cap de setmana, s'han fet 18.000 carnets entre altes i renovacions. Així que la família del Super3 ha guanyat molts nous socis. Les portes de l'estadi s'han tancat, però la cita continua cada dia a les pantalles del canal Super3, al super3.cat i a totes les activitats que el club infantil més gran del món promou durant tot l'any.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo