Ir a FORMULATV

Excel·lent cobertura de TVC sobre els atemptats de París

Sábado 10 de Enero de 2015 17:03
 

Dimecres va passar un dels atemptats terroristes més macabres de la història de França. 12 persones moríen a la redacció del setmanari satíric Charlie Hebdo, després de publicar unes vinyetes sobre Mahoma l'any 2006. Per sort, els terroristes han estat morts.

I el que volem destacar es la cobertura i el desplegament dels serveis informatius de Televisió de Catalunya per mantenir informats als espectadors al minut del que passava a la capital francessa. Quan es va saber la notícia, al plató del 3/24 va aparèixer Xesco Reverter, cap d'internacional de TVC. El Telenotícies Migdia va tractar la notícia com a principal del dia, dedicant-li quasi mig informatiu. Durant tota la tarda van passar pel 3/24 especialistes en terrorisme i món islàmic i l'excorresponsal de TVC a París, Montserrat Besses. Toni Cruanyes va fer el Telenotícies Vespre des de París, acompanyat per Joan Carles Peris a peu de carrer i Carles Prats des de Sant Joan Despí. El 2324 va avançar una hora el seu inici per tractar el tema en profunditat.

I divendres, durant tota la tarda, Montserrat Besses va acompanyar als conductors del 3/24 per saber la última hora del setge del supermercat jueu de l'est de París. I tot això també ha estat possible gràcies a Esther Miró i David Melgarego, els enviats especials. Una vegada més, TVC ha demostrat estar a l'alçada de les circumstàncies oferint informació actualitzda al minut sobre un dels pitjors atemptats contra la llibertat d'expressió a l'Europa moderna. Gràcies a tots els professionals que ho han fet possible.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo