Ir a FORMULATV

''És com...'', l'eslògan de la nova temporada de TV3

Jueves 4 de Septiembre de 2014 11:30
 

Ja s'ha presentat la nova temporada de TV3, una temporada que vindrà sota l'eslògan ''És com TV3''. La nova programació començarà a partir de dilluns. Enguany, com cada tardor, la graella compatarà amb novetats. Per a començar, l'estrena de la sèrie ''El crac'', protagonitzada per l'actor Joel Joan. També destaca l'estrena de ''300'', per a dimecres a les 21:50h, cosa que farà que l'''APM?'' s'endarrereixi fins a les 22:45h. I com cada any, tornen ''Crackòvia'', ''Polònia'', ''APM?'' i ''Zona Zàping''. A més, torna un altre programa molt exitós, com és ''El Convidat'' que s'emetrà els diumenges a les 22:30h, després del ''30 minuts''. ''El Foraster'' començarà temporada quan l'acabi el programa d'Albert Om. L'aposta de TV3 pel cinema els caps de setmana i els divendres al vespre segueix sent forta. I com cada any, la informació serà una gran aposta de la cadena, amb els diversos espais informatius i de debat. L'aposta dels dijous serà el ''.CAT'' d'Ariadna Oltra. A més, TV3 seguirà apostant per l'esport, amb els drets per emetre la Fórmula 1 i la Champions League. Per als dissabtes a la tarda destaca la nova temporada de ''Caçadors de Bolets''. La cuina i els programes culinaris seguiran tenint lloc a la graella amb el ''Cuines''. I la dedicació i la cura del media ambient vindran de la mà de l'''Espai Terra'', que enguany s'emetrà abans del ''Telenotícies Comarques'' A més, la ficció i els documentals serán un dels nous plats forts. Una nova programació que vol ser més pròxima i més dels catalans. Comença una nova temporada, la 31a de la televisió pública catalana. Podreu expressar els vostres pensaments de la nova temporada a Twitter amb l'etiqueta #ÉscomTV3.

Per a més informació podeu consultar el web texto enlace. A més, per anar fent boca, us deixem la nova graella d'enguany:

[VÍDEO]: Presentació de la nova programació de TV3 texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo