Ir a FORMULATV

Ens compensa estar sense TV3?

Lunes 10 de Marzo de 2014 17:19
 

Aquest article va dedicat als treballadors i a tota l'audiència que té TV3. La situació és tràgica. En qualsevol moment, TV3 podria deixar de ser ''la nostra'' a ser ''la del Grup Godó''. Com he dit moltes vegades, l'actual direcció de la CCMA ha perdut el control de la situació. Voler externalitzar la publicitat és un atemptat a una estructura d'estat VITAL per a Catalunya. Diu molt d'un país tenir una televisió pública, plural, transparent, que recull totes les opinions, que transmet cultura, que és un exemple, que lidera en credibilitat i audiència... I a Catalunya tenim la sort de què SÍ tenim aquesta televisió. Però hi ha un problema. Si aquesta televisió l'aprimem igual que ha fet CIU, tot són pèrdues, i més si la regales a un grup de comunicació mentider i espanyolista que és afí al govern de CIU.

Per la xarxa circula aquesta imatge, que podria ser el futur logotip de TV3 si s'acaba exernalitzant la publicitat.

Però això no acaba aquí. L'aportació de la Generalitat als mitjans públics ha passat de 457'5 milions d'euros al 2010, a 225 milions d'euros per al 2014. És a dir, un 33% menys que fa 4 anys. I els ingressos per publicitat també s'ha redüit. TV3 és la 3a empresa que més publicitat manega a Espanya, després de Atresmedia i Mediaset, però els ingressos per publicitat s'ha redüit en un 42%.

Dades econòmiques de TV3.

De veritat ens compensa als catalans regalar la nostra televisió capdavantera i pionera en molts aspectes a una cadena mentidera, manipuladora i amb una audiència ridícula com és 8TV? Doncs no. TV3 és part del patrimoni històric, cultural i lingüistic de Catalunya. Sense TV3, que ens queda com a societat? Reflexionen-m'hi.

[Vídeo] S'aguditza el conflicte laboral a TV3: http://youtu.be/WIQTOV13qb8

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo