Ir a FORMULATV

Els treballadors de TVC tornen a les moblitzacions

Martes 9 de Diciembre de 2014 18:12
 

A partir del mes de gener, els treballadors de la CCMA han decidit tornar a mobilitzar-se per reclamar el seu conveni, aprofitant què el 31 de gener farà un any que va caducar. Des del comitè d'empresa, asseguren que serà una mobilització amb ''pancartes i accions davant els responsables polítics'' per fer visible la necessitat de prorrogar el conveni anterior fins que n'hi hagi un altre, ja que, actualment, les negociacions estan aturades.

"Els treballadors de TV3 volen recuperar la negociació col·lectiva en un marc d'estabilitat lliure d'amenaces de més acomiadaments, de noves retallades de sou i de drets laborals", afirmen els representants dels treballadors. Si el seu requeriment no obté resposta, aleshores es plantejarà un calendari de mobilitzacions "més contundents" a partir de gener. Amb tot, el comitè espera que la direcció "escolti" les seves raons i que, en lloc de noves mobilitzacions, s'entri en un calendari de negociacions per al nou conveni col·lectiu.

L'assemblea de treballadors, que se celebra cada dijous, també ha reclamat la readmissió dels corresponsals de Pirineus, Terres de l'Ebre, Catalunya Nord i altres delegacions, que van ser acomiadats a principis del 2013. de moment, totes les resolucions judicials per les denúncies presentades han estat favorables als treballadors (que treballaven com a autònoms per a TV3), els quals havien demandat l'empresa per acomiadament improcedent i demanaven el reconeixement de l'antiguitat laboral. En el cas dels treballadors de les delegacions de Terres de l'Ebre, la sentència ha estat en jutjat de primera instància, però en els dels Pirineus i Perpinyà, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja ha resolt en el mateix sentit.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo