Ir a FORMULATV

''Els Matins'', en caiguda lliure

Viernes 14 de Marzo de 2014 19:32
 

Per tots és sabut que ens trobem en una època de canvis en els hàbits dels espectadors catalans. TV3 ja no lidera amb tanta contundència com abans, i alguns programes històrics, com ''Els Matins'', están pagant el doble d'aquesta situació. Ara mateix, és el 2n programa més vist a Catalunya després de ''El programa de Ana Rosa'' de Telecinco. El matinal de TV3 s'ha posat en caiguda lliure des del 21 de Gener d'aquest any, quan el dia abans es va estrenar la nova imatge dels serveis informatius de Televisió de Catalunya. Tot i que no es va canviar la imatge, sí que es va canviar la presentadora: Ariadna Oltra era substitüida per Lídia Heredia, ex-presentadora de ''Banda Ampla'' i ''Lletra Petita''.

Ariadna Oltra, antiga presentadora d'''Els Matins'', en una imatge d'arxiu.

I sembla ser que això a l'espectador no li ha agradat. La deballada ha sigut tant important què, ahir dijous, a les 12:45h el programa va registrar el seu mínim històric, només un 1'5% de l'audiència estava veient en aquest moment el programa, quedant per darrere fins i tot de 8TV. Era la 1a vegada que això li passava al programa. I de moment, les audiències segueixen baixant. Sembla ser, doncs, que Lidia Heredia no agrada a l'espectador. L'hauran de substitüir? Deixo la pregunta a l'aire perquè la direcció de TV3 reflexioni (si vol).

Lídia Heredia, nova presentadora del matinal de la cadena pública.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo