Ir a FORMULATV

Els informatius de TVC i Catalunya Ràdio, els preferits dels catalans

Viernes 13 de Marzo de 2015 18:40
 

Avui s'han publicat les dades de la primera onada del CEO d'aquest 2015. Pel que fa als informatius, la CCMA lidera en tots els àmbits. A la televisió, TV3 encapçala el rànquing amb un 41,4%, molt per sobre de la segona classificada, La Sexta, amb un 13,3%. TVE-1 és la tercera cadena preferida dels catalans amb un 11,7%, mentre Telecinco i Antena 3 ocupen la quarta i cinquena plaça amb un 8,5% i un 8,2% respectivament. Al 41,4% de TV3 cal sumar-hi el 5,4% que ha aconsegueix el 3/24. Així, el 46,8% dels catalans confien en els serveis informatius de Televisió de Catalunya la seva informació.

A la ràdio, Catalunya Ràdio torna a liderar el rànquing d'informatius. La cadena generalista aconsegueix un 27,8%, mentre RAC1 queda segona amb un 26,2%. La SER és la tercera ràdio preferida dels catalans per informar-se amb un 17,8%. En canvi, Onda Cero i RNE ocupen la tercera i quarta plaça amb un 4,6% i un 4,3% respectivament. Com a TVC, als oient de Catalunya Ràdio cal sumar-hi el 4,2% de persones que tenen com a referència Catalunya Informació. En total, el 32% dels catalans tenen com a referència les emissores de ràdio de la Corporació pública. Això suposa el 78,8% dels ciutadans catalans que s'informen a través dels mitjans de la CCMA.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo