Ir a FORMULATV

Els informatius de TV3, els preferits de l'audiència

Viernes 31 de Octubre de 2014 22:53
 

Segons el Baròmetre del CEO, el 52'2% dels catalans, a l'hora d'informar-se, escullen TV3. La pública catalana es consolida així com a referència informativa, tenint en compte també els resultats d'audiència. Segons els baròmetre, la segona cadena preferida pels catalans per informar-se és TVE-1 això sí, a molta distància de la pública catalana, amb un 11%. Després trobem Antena 3, amb un 8%, La Sexta, amb un 7'7% i Telecinco, amb un 7'3%. El baròmetre també assenyala que el 3'5% dels enquestats escullen el 3/24 per veure els informatius habitualment. 8TV queda una dècima per sota, amb un 3'4%. I tanca el rànquing Cuatro, amb un 2'2%.

Pel que fa a les ràdios, la diferència no és tant escandalosa, però RAC1 s'imposa amb un contundent 37'3%, mentre que el 24'7% dels enquestats prefereixen els informatius de Catalunya Ràdio. Per tancar el podi trobem a la SER, amb un 12'2%. A la quarta posició trobem Onda Cero, que és referència pel 6'3% dels enquestats. Més avall trobem que Catalunya Informació i Radio Nacional empaten en la cinquena posició amb un 3'9%. Tanquen el rànquing RAC105, amb un 2'2%, la COPE, amb un 1'9% i Ràdio Teletaxi, amb un 0'7%.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo