Ir a FORMULATV

Els dilluns tornen a ser de TV3

Martes 25 de Marzo de 2014 13:46
 

Bones dades per a TV3. La televisió pública torna a liderar amb contundència. Va liderar durant el prime-time i el global del día. ''Crackòvia'' va ser el programa més vist del día amb un contundent 18'4% de quota de pantalla i 652.000 espectadors. També parlem de ''Descalç sobre la terra vermella''. La minisèrie dedicada a Pere Casaldàliga va obtenir 468.000 espectadors amb un 15% de quota.

Analitzem ara el programa d'ahir. El ''Crackòvia'' començava amb un gag sobre la decepció dels aficionats madridistes després del clàssic. Al final, sortíen Ramos i Roncero a la zona mitja declarant davant els mitjans, amb l'intervenció d'Undiano Mallenco, l'àrbitre del partit. Tot seguit, el dinar de directives del Barça i del Madrid. Un dinar molt particular... Després, el matrimoni més culé de Catalunya es preparava per a veure ''el partit del segle''. A continuació, un gag sobre les ràdios. Joaquim Maria Puyal i Ricard Torquemada ens narraría el partit a Catalunya Ràdio. Després, viuriem un gag èpic. Núñez i Gaspar tornaríen a veure el partit ''gratis eh?''. Estàven entre aficionats madridistes. I al final del programa, Iniesta ens faria un discurs sobre el programa.

Després del ''Crackòvia'', vam poder veure el 1r capítol de ''Descalç sobre la terra vermella''. Aquesta minisèrie dedicada a Pere Casaldàliga. Vam poder veure la seva evolució com a persona al poble São Félix, a Brasil. També véiem talls de com era rebut al Vaticà. Un capítol fantàstic. Avui poderm veure el seu desenllaç.

Ahir, TV3 va liderar amb contundència. Va treure un 15'7% de quota de pantalla, amb més de 2 punts d'avantage sobre Telecinco, la 2a cadena més vista del día amb un 13'1%. Això fa que TV3 lidera provisionalment el mes de Març amb 12'1% de quota, 1 dècima per sobre de Telecinco, la 2a cadena més vista aquest mes. Aquests van ser els programes més vistos de TV3 durant el día:

1- ''Crackòvia''

2- ''Telenotícies Vespre''

3- ''Telenotícies Migdia''

4- ''La Riera''

5- ''Descalç sobre la terra vermella''

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo