Ir a FORMULATV

Els canals de TVC canvien de freqüència

Viernes 30 de Enero de 2015 16:12
 

La matinada de divendres a dissabte (aquesta nit) els canals de Televisió de Catalunya canviaran de freqüència. Per seguir-los veient cal resintonitzar el televisor avui i buscar aquells que posi la paraula ''DEFINITIU''. Això ho podran fer els ciutadans de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona. En canvi, aquells que visquin a les comarques de Girona hauran de fer la resintonització el mateix dia 31. Si ho fan abans, hauran de fer-ho dos cops.

Aquells espectadors que no visquin a Barcelona i hagin trobat els canals de TVC identificats com a ''BCN defintiu'' hauran d'esborrar-los i buscar els que només posi la paraula ''definitiu'', ja que aquests també desapareixeran. Totes aquelles persones que hagin resintonitzat el televisior i no trobin els canals definitius de TVC hauran d'avisar a un tècnic. Per a més informació poden consultar el web tv3.cat/resintonitza o bé trucant al 012.

[Vídeo] Com s'ha de fer la resintonització de TV3? texto enlace

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo