Ir a FORMULATV

El ''Telenotícies Comarques'' fa 25 anys

Jueves 24 de Abril de 2014 21:23
 

Segueixen arribant bones notícies per als serveis informatius de Televisió de Catalunya. Avui, el ''Telenotícies Comarques'' ha fet 25 anys. Aquest informatiu va néixer un 24 d'abril de 1989 per portar la informació de cada demarcació per a tots els espectadors de Catalunya. Els primers presentadors del ''Telenotícies Comarques'' van ser: Mariona Comellas per Barcelona, Ramon Rovira per a Girona, Xavier Bas per a Tarragona i Josep Cabasés per a Lleida.

El primer format del ''Telenotícies Comarques'' va ser diferent a l'actual. L'any 1989 s'emetía en 4 edicions simultànies i desconectades a les quatre províncies. El format actual, però, compta amb una part que s'emet per a tot Catalunya i, després, l'emissió desconectada per a cada demarcació.

A més, l'any 1991 es va ignagurar la delegació a la Vall d'Aran, per emetre una edició en aranès cada divendres.

En l'actualitat, els encarregats de presentar el ''Telenotícies Comarques'' són: Carolina Gili per Lleida, Isabel Pasqual per a Girona, Agustí Forné per a Tarragona, Jovita Ané per a la Vall d'Aran i Mariona Bassa per a l'edició conjunta.

I pel què fa a la fidelitat de l'audiència, el ''Telenotícies Comarques'' han arrassat al territori. Han liderat la seva franja des de sempre i obtenen una audiència mitjana del 23'8% de quota de pantalla i 362.000 espectadors.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo