Ir a FORMULATV

El prime-time dels dijous és de ''La Voz Kids''

Viernes 14 de Marzo de 2014 17:46
 

De moment, Telecinco ha robat a TV3 el prime-time dels dijous. Ahir, ''La Voz Kids'' va arrasar amb un 31'6% de quota de pantalla i 738.000 espectadors. Molt per sota va quedar ''Polònia''. La sàtira política va quedar molt lluny del programa de la cadena espanyola. TV3 va accedir al prime-time gràcies al programa ''Amb ulls de nen'', que va obtenir un 10'9% de quota de pantalla i 351.000 espectadors. ''Polònia'' va fer pujar l'audiència de la cadena pública amb un 12'2% de quota de pantalla i 381.000 seguidors. Tot i aconseguir menys espectadors acumulats, ''Tu cara me suena'' d'Antena 3 va aconseguir treure 16% de quota i enganxar a 310.000 espectadors.

Analitzem ara el programa d'ahir. ''Polònia'' començava una nova entrega a través d'un gag on véiem a Rajoy i a Margallo mirant les estrelles, i on van poder veure Catalunya, què, segons els seus pronòstics, amb la independència quedaria fora del sistema solar. Després, Artur Mas ens explicaria la seva evolució després del seu 1r any del seu gir al sobiranisme. Tot seguit, el nou plató del ''Telenotícies'' seguia sorprenent al seu nou presentador. Tot seguit, Mónago demanaria la independència d'Extremadura, perquè están aguantant als catalans. Després de la publicitat, Navarro feia una visita guiada als candidats del PSC a les primàries europees al plató de ''Polònia''. Tot seguit, el gag més esperat de la nit: ''El llop del palau''. Un gag dedicat a Fèlix Millet i a la seva trama de corrupció al Palau de la Música. I per acabar, Mas dedicaria el seu monòleg a Rússia i a Crimea.

Com hem avançat, TV3 va treure un 12'4% i perdre el global del dia davant de Telecinco (16'9%). Darrere va quedar Antena 3, amb un 12%. També destaquem destaquem la bona dada de ''La Riera'', que va treure un 23'7% de quota i va enganxar a 419.000 espectadors. També destaquem la patacada històrica d'''Els Matins'', que ahir a les 12:45h va registrar la quota més baixa de la seva història, un 1'5% de quota.

Comentarios

Necesitas ser usuario registrado de FormulaTV.com para comentar en este blog. Conéctate o haz clic aquí para registrarte

Sobre este blog...

En aquest bloc trobarás tota la informació de TV3, la televisió pública de Catalunya.
Creado por
Categorías
Archivo